Linkek a témában:
Nyár, cékla, savanyú
A céklát elsősorban téli gumós zöldségként tartjuk számon, talán fel sem tűnik, hogy ilyenkor nyáron megjelennek a piacon a zsenge, friss, nyári céklák. Ízük, állaguk ilyenkor sokkal frissebb, fiatalabb, arról nem is beszélve, hogy a levelüket is csodálatosan hasznosíthatjuk.
Piros burgonyapüré
Elkészítése egyszerű, egészséges, színe gyönyörű, mély rózsaszín, és nagyon finom.
Variálhatod egyszerű, fehér burgonyapürével - csodás tálalást készíthetsz vele.
Kismama-koromban nagyon sokszor ettem így a krumplipürét - jót tesz a vérképzésnek, és a CH-diétába is jól beilleszthető.
Nálunk a gyerekek kedvence.
Savanyított cékla, gyors fogyasztásra
Gyerekkorom óta nagy kedvencem a cékla. Mivel az utóbbi időben sorra rosszabbnál rosszabb bolti, piaci savanyított céklákba futottam bele, így elkértem anyától a családi receptúrát.